Hoofd Menu
TwitterFacebook
Menu

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Algemeen

Wat is een proefles/ intakeles?

Een intake les (proef les) is een vrijblijvend rijles van 90 minuten voor 95 euro. Nog geen rijervaring? Geen punt doormiddel van stap voor stap instructie maak je op een veilige manier kennis met de eerste stappen van rijlessen. Als je al rijervaring heb, dan zal deze les een duidelijke beeld schetsen van jou aanvangsniveau  zodat je samen met je instructeur kunt kiezen voor een passend pakket uiteraard kan je na de intake les kiezen voor losse rijlessen.


Overig

Hoe hanteren jullie een gemiddelde lesprijs?

Onze rijinstructeurs werken franchise( zelfstandig)  en niet in loondienst. Hierdoor hebben wij bij rijschool NL geen last van bijkomende hoge kosten en kunnen wij onze lestarieven voor een gemiddelde les prijs aanbieden

Wij hebben geen aparte pand en besparen hierdoor onnodig hoge huur kosten.

Economische crisis, Hoge inflatie? Sporten en je vaste lasten!  Wij voelen met je mee.Bij rijschool NL vinden wij dat een ieder de kans moet hebben om zijn of haar rijbewijs te halen of je nou veel of weinig geld te besteden hebt. Vandaar onze motto Rijschool NL "De rijschool van Nederland"

Praktijk

Heb ik een vaste instructeur?

Ja u heeft een vaste rij-instructeur ( met uitzonderingen daargelaten)

Heb ik een vaste lesauto?

Ja u heeft een vaste lesauto ( met uitzonderingen daargelaten)

Ik heb al rijervaring, hoeveel rijlessen heb ik nodig?

Wij adviseren je altijd eerst een intake les (proef les) te doen. Tijdens deze kennismaking les kunnen wij jou aanvangsniveau bepalen en een advies geven hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zal hebben. Tip! auto leren rijden is een "DOE" ding. Hoe vaker en korter achter mekaar jij lest hoe sneller je een automatische creëert in het leren rijden.

Ik heb nog geen theoriecertificaat, mag ik al autorijlessen volgen?

Ja, u mag zonder een theoriecertificaat autorijlessen volgen

Ik heb nog nooit rijles gehad, hoeveel rijlessen heb ik nodig?

Gemiddeld tussen de 38-48 rijlessen

Theorie

Hoe lang is mijn theoriecertificaat geldig?

Het certificaat is anderhalve jaar geldig

Mag ik voor mijn 18e jaar theorie-examen doen?

Ja, sinds 1 November 2011 mag u vanaf de 16e jaar theorie-examen doen voor personenauto. De theoriecertificaat heeft een geldigheidsduur van anderhalf jaar